Aankondiging: nieuwste telg van Uitgeverij EFT bijna klaar!
An Emotionally Focused Workbook for Relationship Loss

De vertaling van het boek van Kathryn Rheem en Clare Rosom zal in het voorjaar van 2025 feestelijk gepubliceerd worden en in het Nederlands exclusief verkrijgbaar zijn in onze webshop. 

We vroegen onze vertaalster Inge Dijkman-Dulkes naar haar eerste reactie: ‘Dit boek helpt mensen om hun verlieservaring door te werken en daardoor zichzelf beter te leren kennen. Dat is van grote waarde voor het aangaan van een volgende liefdesrelatie. De EFT-principes worden op een toegankelijke manier uitgelegd en er is veel ruimte voor de lezer om bij zichzelf stil te staan’, aldus Inge.

Bestuurslid en oprichter EFM Makiri Mual oordeelde positief om dit boek uit te geven: ‘Het is helder geschreven en bovenal is het competentieversterkend en daarmee een optimistisch hoopgevend boek. Gericht op groei en het vasthouden daarvan’. 

Lees hieronder ook over het webinar dat binnenkort met de auteurs plaatsvindt.

Karin Wagenaar gaat op 29 oktober vanaf 20 uur in gesprek met Kathryn Rheem en Clare Rosom over dit belangrijke boek. Verlies na relatie is een vorm van rouw dat door veel mensen in eenzaamheid word ervaren in onze samenleving. We geven met deze publicatie aan dat we dit als EFT enorm serieus nemen en meer onder de aandacht willen brengen. 
Het webinar bieden we gratis aan, omdat we dit jaar jarig zijn en dat graag met jullie delen.

Schrijf je nu hiervoor in!

Klik hier
Deel artikel

Gerelateerd nieuws